Chi Siamo - Over ons

Durf te dromen!

Wij waren zo benieuwd naar het typisch Toscaanse gevoel! In juni 2018 was het moment daar, samen reisden wij met de auto naar Toscane. Binnen no-time waren wij helemaal relaxt en trokken er op uit om de prachtige omgeving te ontdekken. 

 

Dorpjes hoog op een berg gelegen, smalle hobbelende wegen die je er naartoe leiden. Ter afwisseling een bezoek aan grote drukke steden. Alles had zo zijn charme!

Op een zonovergoten dag kwamen wij in Siena terecht. Precies die dag, voor ons een verrassing, stonden de paardenraces (il Palio) gepland. De hele stad liep uit en het was één groot feest. Overweldigend en uniek om dit mee te maken! Helaas waren er geen kaartjes voor de paardenraces meer beschikbaar, maar vanaf de zijlijn toch de sfeer van dichtbij mogen proeven tussen de locals. 

Na een lange dag wandelen door Siena kwamen wij terecht in een typisch Italiaans winkeltje. En daar stond het, ons droomservies. Wij wisten: dit gaat mee naar huis! Het aanbod was reuze dus er moest gekozen worden wat wij mee konden nemen. De vriendelijke eigenaar pakte het extra stevig voor ons in.

Het zou niet ver lopen zijn naar de parkeergarage. Een verkeerde afslag op de route deed ons verdwalen in Siena... Of het erg was? Nee, want de stad is uitgestrekt en prachtig! 

Een enkele keer in je leven doe je een aankoop waar je nog iedere dag blij mee bent! Voor ons absoluut dit typisch Toscaanse servies. Wij genieten elke dag van dit unieke servies en delen dit gevoel graag met familie en vrienden. Keer op keer brengt het ons terug naar Toscane! 

En dan ga je bouwen aan je droom...

Een eigen webshop met dit typisch Toscaanse servies. Zou het mogelijk zijn? Samen met onze goede vrienden Robbert Jan en Wieneke zijn wij deze uitdaging aangegaan. Als ervaren ondernemer nam Robbert Jan ons mee in deze nieuwe wereld. Wieneke was ook direct enthousiast! 

Contacten leggen en veel tijd investeren. Zie nu het resultaat, wat zijn wij trots om dit met jullie te mogen delen! 

Ontdek en beleef het zelf in onze webshop! Het servies is dichterbij dan ooit.

Saluti,

Wieneke & Robbert Jan

Madelon & Jobert