Met Vivi Oggi’s prachtige ontbijtkommen houd je het zomergevoel vast

Buongiorno, goedemorgen in het Italiaans! Een van mijn favoriete vakantielanden is toch zeker Italië! Hoe leuk is het dan dat ik speciaal voor het merk Vivi Oggi een review mag schrijven over hun prachtige servies uit Toscane en dan met name de Vivi Oggi’s ontbijtkommen!

Op de website van Vivi Oggi las ik hun verhaal en ik was meteen nieuwsgierig naar de producten. Madelon & Jobert waren in 2018 op zoek naar het typische Toscaanse gevoel. Ze reden met de auto naar Toscane en waren al snel onder de indruk van het mooie landschap en het mooie dorpje Siena. In een typisch Italiaans winkeltje vonden ze hun droomservies. Samen met hun vrienden Wieneke en Robbert Jan startten ze een super mooie webshop om het Toscaanse gevoel ook in Nederland te ervaren.

Online zocht ik een set van 6 ontbijtkommen uit om te testen en een review over te schrijven. Ze werden snel en netjes geleverd. De kommen waren super goed ingepakt en er zat nog een leuk handgeschreven boodschap bij. Dit zijn de kleine dingetjes waar ik heel blij van wordt als ik een bestelling open maak. Hiervan maakte in een leuke Instagram reel.

Volgens Vivi Oggi kunnen de ontbijtkommen in de vaatwasser en zijn ze magnetron bestendig. Natuurlijk heb ik ze meteen in de vaatwasser gedaan en gelukkig kwamen ze er nog net zo mooi uit. Eigenlijk gebruiken we de magnetron niet zo vaak dus die heb ik niet getest.

Vivi Oggi ontbijtkommen
De mooie afgestemde kleuren
Ontbijt in de Vivi Oggi ontbijtkommen

De Vivi Oggi’s ontbijtkommen zien er zowel van binnen als van buiten heel erg mooi uit. Je kan zien dat deze met veel zorg en liefde zijn gemaakt. Juist daarom vind ik het zo heerlijk om te ontbijten met deze mooie kommen.

Gelukkig zijn deze kommen niet alleen maar mooi met een ontbijt erin, maar de kommen staan ze ook heel gezellig op tafel met een lekker hapje of een kaasje bijvoorbeeld. Ook zet ik de kommen vaak op tafel tijdens het avondeten. Ze staan zo mooi en ik krijg er dan ook veel complimenten over.

De kleuren van de Vivi Oggi’s ontbijtkommen zijn zo mooi op elkaar afgesteld, het brengt zeker het Toscaanse gevoel in huis!


Deel dit bericht← Ouder bericht